Vattenläcke, felsök

Oppdatering onsdag 2/3
Nu är sökningen av vattenläckan klar. Det visade sig vara två stycken. En större läcka på den övre delen på Getvalen och en mindre läcka på den övre delen på Storsnasen. Inga fler avstängningar av vattnet är planerade.

Oppdatering tirsdag 1/3:
Efter nattens vattenavstängning kan vi konstatera att läckan finns någonstans på Storsnasen. Ytterligare sektioneringar kommer att göras efter Storsnasen. Mer info i morgon.

Oppdatering mandag 28/2:
Från klockan 22 i kväll och till klockan 6 i morgon bitti stänger vi av vattnet på Getvalen, Getryggen och Storsnasen.
Under dagen vid olika tider läser vi av vattenförbrukningen för att få ett mönster i hur vattenförbrukningen är. Även tidig morgon och sen kväll.
Är det någon som har haft vattenkranen öppen hela tiden i sin stuga för att undvika frysning i vattenledningen så meddela detta.
Det har hänt förut.

Søndag 27/2:
I kväll 27/2 inleder vi sökandet efter vattenläckan i det övre området. Vi stänger av vattnet på Getvalen och Getryggen mellan klockan 22 i kväll och klockan 6 i morgon bitti.

Mellan klockan 9 och 17 i morgon 28/2 stänger vi av vattnet på Storsnasenvägen.

Vattnet kan bli lite missfärgat efter avstängningen. Det är inte farligt. Ni måste bara spola en stund tills vattnet åter blir klart. Löpande info kommer att ges.